Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntjük a Széchenyi Egészségügyi Központ honlapján.
 
                Mottó:
                         "Tégy legalább egy jó dolgot, ebben az életedben ahelyett,
                                                                                     hogy a jó szándékok lexikonjává válnál"
                                                                                                                  Sri Chinmoy
 
Egészségügyi Központunk célkitűzése, hogy a nyugati orvostudomány, valamint a hagyományos keleti gyógyászat egymást kölcsönösen kiegészítve, legjobb módszereinek egyesítésével, komplementer módon vegyen részt nemcsak a gyógyító folyamatokban, hanem a humán kutatás-fejlesztésben is. Fülakupunktúrás addiktológus tanfolyamunkra és továbbképzésünkre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nemcsak azokat, akik vizsgázni szeretnének, hanem azokat is, akiknek ismereteik bővítése a céljuk. ETI vizsgára felkészítő Fülakapunktúrás addiktológus tanfolyamunk a hallgatók részére széles körű ismereteket biztosít a jól ismert, amerikai NADA(Nemzetközi Akupukunktúrás Méregtelenítő Társaság) által is kiképzett specialista és oktató vezetésével, aki az Országos Szakértői Névjegyzék és az Országos Vizsgaelnöki Névjegyzék tagja is, valamint a HIETE (Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem, Orvostovábbképző kar) akupunktúrás végzettségével is rendelkezik.
 
A  további képzéseinkben  (Egészségügyi Modul, Természetgyógyászati Modul, Kineziológia) a legkiválóbb szakemberek vesznek részt . (lásd  "Oktatóink" >>>  )
 

Az oktatás a természetgyógyászatról szóló 40/1997. sz. Kormányrendelet és a 11/1997. NM sz. rendeletnek megfelelően folyik. A tanfolyam elvégzése után, a rendeleteknek megfelelően, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben lehet az előírt vizsgát letenni. Sikeres vizsga esetén a végzett hallgató államilag elismert bizonyítványt kap és felvételre kerül az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Nyilvántartásába.