Facebook
Vásárlások
Névnap
Ma 2019. október 19., szombat, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Kapcsolódó cikkek

EGÉSZSÉGÜGYI ALAPMODUL TANFOLYAM


Felnőttképzési nyilvántartási szám: 13-0854-04

Orvosi és/vagy más felsőfokú egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, de valamely természetgyógyászati ágazatban szakképzettségre pályázók számára kötelezően előírt az Egészségügyi és a természetgyógyászati tanfolyam és vizsga, valamint az Életmódtábor sikeres teljesítése. Az egészségügyi tanfolyam keretében a hallgatók vizsga-orientált képzést kapnak.

 

OKTATÁS FORMÁJA: TÁVOKTATÁS

Távoktatás

Tanfolyam indul:

 • 2015. december 2. ( csatlakozni lehet: 2016.02.15-ig)
 • 2016. január 4.( csatlakozni lehet: 2016.03.28-ig)

A távoktatás rugalmas képzési forma, bárhonnan hozzáférhet az elektronikusan biztosított anyagokhoz. A tanulás intenzitása személyre szabható, Ön hétvégén vagy akár hétköznap, nappal vagy éjszaka tanulhat, ahogyan ideje engedi. Amennyiben Ön később csatlakozik, egyszerre több tananyaghoz kap hozzáférési lehetőséget. Az Online Interaktív Tesztek™ pedig folyamatosan visszacsatolást adnak a tudás szintjéről.

Új Távoktatás Portálunk a legmodernebb technológiát figyelembe véve készült el, így kiváló minőségben tekinthetjük meg az ott elhelyezett anyagokat monitoron, mobiltelefonon vagy tableten is.

Oktatócsomagunk tartalmaz:

 • Tankönyvet (Dr. Donáth Tibor: Anatómia élettan - postán küldjük)
 • Online Interaktív Tesztek™-et az önellenőrzéshez (elektronikusan biztosítjuk)
 • Multimédiás animációkat: modern számítógépes animációkkal segítjük a tananyag megértését, vizualizációját, a  tudás elsajátítását

"Tesztelés a tudás anyja

Az úgynevezett teszt-hatás friss kutatási téma, a lényege, hogy a tanultakat semmi sem erősíti meg jobban hosszú távon, mint az, ha időnként leteszteljük a tudásunkat. Az ismétlés helyett tehát a teszt az, ami rábírja az agyat, hogy jobban megjegyezze a válaszokat és az összefüggéseket." Tovább olvasom>

Tandíj: 55.000 Ft, amely havi 5 részletben is teljesíthető

Tanfolyam tematikája, menete:

 • 1.Általános anatómia és kórtani ismeretek (I. Modul)
 • 2. A mozgás szervrendszere (II. Modul)
 • 3. A keringés szervrendszere (III. Modul)
 • 4. A légzés szervrendszere (IV. Modul)
 • 5. Az emésztés szervrendszere (V. Modul)
 • 6. A kiválasztás szervrendszere (VI. Modul)
 • 7. A szaporodás szervrendszere (VII: Modul)
 • 8. Az idegrendszer (VIII. Modul)
 • 9. A neuroendokrin rendszer (IX. Modul)
 • 9. Az érzékszervek (X. Modul)
 • 10. Elsősegélynyújtás (XI. Modul)
 • 11. Konzultáció: Megjelenés a konzultációs napon nem kötelező, egy lehetőség a felmerült kérdések személyes megbeszélésére.
 • 12. Házi vizsga ( Elektronikus formában történik. Fakultatív. Teljesen díjmentes!)

ÜTEMEZÉS

Követve a 2015-től megváltozott vizsgaidőpontokat, gyakoribb vizsgázási lehetőséget, mi is több ütemezésben indítunk tanfolyamot, hogy minden hallgató megtalálhassa a felkészülésének leginkább megfelelő beosztást.

Az alábbi ütemezés szerint tesszük elérhetővé a tananyagot:

Modulok n5/2015 1/2016
EÜ I. dec 2. jan 4.
EÜ II. dec.14. jan.18.
EÜ.III. dec.28. feb.1.
EÜ. IV. jan.4. feb.15.
EÜ.V. jan.11. feb.29.
EÜ. VI. jan.18. márc.14.
EÜ. VII. jan.25. márc.28.*
EÜ. VIII. feb.8. ápr.11.
EÜ.IX. feb.15.* ápr.25.
EÜ.X. feb.22. május 9.
EÜ.XI. márc.4. május 23.
vizsgára jelentkezés: március 15. június 15.
ETI vizsga** június 15-16.
szeptember 21-22.

* ezen időpontokig lehet csatlakozni a tanfolyamhoz

** A tanfolyam elvégzését követően a feltüntetett időpontoktól eltérő, későbbi időpontban is jelentkezhet vizsgára. A feltüntetett időpontok a legkorábbi lehetőséget jelentik.

Vizsgára jelentkezés:

Választott ütemezésnek megfelelően: a fenti táblázat szerint

Tananyag:

A tananyagot könyv formájában küldjük Hallgatóinknak, az ellenőrző teszteket heti/kétheti rendszerességgel tesszük elérhetővé.

* A elektronikus tananyagok 1,5 évig vagy a vizsga időpontjáig állnak a hallgatók rendelkezésére ( írásos kérelem esetén hosszabbítható)

Jelentkezés a tanfolyamra:

- Online jelentkezés itt>>>>

- Személyesen (( Oktatóközpontunkban: VI.ker, Benczúr u.27)

Fizetési módok:

- Utalással

- Személyesen ( Oktatóközpontunkban)

- Sárga csekken

Oktató:

Dr. Széchenyi István, pszichológus-akupunktőr ; CV>>

Online Interaktív Teszt™ bemutató

Kattintson az alábbi, keretben elhelyezett bemutatóra. Először csak a kérdést fogja látni, majd egy kattintásra megjelenik a válasz ( nem kell azt papírokból előkeresni). A kérdéseket a bal felső sarokban piros kérdőjellel, a válaszokat pedig zöld pipával jelöltük.

Javaslatok a tanuláshoz. Olvassa el a tankönyv első fejezetét majd a tesztkérdéseket és a rá adott válaszokat. A következő lépésben olvassa el a feltett kérdést és próbáljon meg rá válaszolni. Írja le válaszait, így lehetősége van tudását gyorsan ellenőrizni. A tesztekből készült videót ide kattintva youtubeis megnézheti.

Nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a prezentáció jobb alsó részében található jelű gombra.

 


A MODULVIZSGA
Budapest, Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet, Egészségügyi Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóságon ( korábbi ETI)
__
A vizsga egy 100 pontértékű feladatlap kitöltéséből áll. A feladatlap tartalmaz 10 pont értékben kizáró jellegű kérdéseket is. Megfelelt, ha a feladatlapot legalább 50+1 pontra teljesíti, valamint a feladatlapban szereplő kizáró kérdések legalább ötvenegy százalékát is jól megoldja. A sikeres modulvizsgáról ”Igazolványt" kap a vizsgázó. A modulvizsgára a jelentkezés a ”Jelentkezési lap vizsgára" c. nyomtatvány kitöltésével történik, melyhez csatolni kell az egészségügyi alapismeretek képzésről szóló ”Adatlap" eredeti példányát, az érettségi bizonyítvány fénymásolatát, egy db közepes méretű saját névre megcímzett válaszborítékot, valamint a befizetett vizsgadíjról szóló bizonylat  másolatát. Felhívjuk figyelmét, hogy csak az érettségi bizonyítvány fénymásolatát áll módunkban elfogadni. A szak megnevezése rovatban kérjük feltüntetni: ”Eü. modul". Aki bármilyen egészségügyi végzettséggel rendelkezik (pl. ápoló, orvos, stb.), e köztes vizsga alól mentesül.